Een weekend vrij van man & kind in sprookjesstad Brugge


Ik probeer af en toe ook eens iets te doen zonder man en kind. Realistisch gebeurt dat misschien 1 keer per jaar. Afgelopen weekend vertrok ik met mijn beste vriendin, die ook haar man en kindjes even achterliet, naar het Belgische Brugge.

‘S ochtends vroeg de auto in en gelijk een playlist aan met alle hitjes van toen we uitgingen. Lekker begin. In no time kwamen we aan bij ons hotel en vertrokken we naar het centrum van Brugge. Ja natuurlijk, ook Brugge stikt van de toeristen. Maar we besloten daar lekker omheen te lopen en de winkelstraten te mijden.

Letterlijk elk straatje dat we in liepen was zó sprookjesachtig mooi. We hebben de binnenstad totaal niet gemist. Ik vond het net Efteling huisjes allemaal.

Ik merkte toen ik de foto’s op mijn laptop bekeek ze wat vreemd uit focus zijn. Niet goed opgelet met instellen. Dat krijg je er van als je met je hoofd bij de chocola en friet zit. Volgende keer beter. Of niet, want genieten van het moment is eigenlijk nog veel belangrijker dan een scherpe foto.

– X Marloes

PS, twee tipjes om heerlijk te ontbijten/lunchen zijn Blackbird en Sanseveria Bagelsalon.