OVER MIJ

about meet marloes
Marloes
Dat ben ik dus. Ik ben moeder van zoon Sam en getrouwd met Jerrold die ik leerde kennen op mijn 16e. Voor ik aan het gezinsleven begon heb ik Small Business & Retail Management gestudeerd. Inmiddels werk ik als Product Owner bij een internationaal bedrijf in de reisbranche.

Naast al het leuke dat het moederschap en een carrière met zich meebrengt, merkte ik dat ik ook heel erg de behoefte had om wat meer bewuster te leven. Dat begon ooit met een experiment waarbij ik een capsule wardrobe uitprobeerde, maar inmiddels is het een leefstijl geworden.

Ik maak er zeker geen wedstrijd van om met zo mijn mogelijk gelukkig te worden, maar vind het wel interessant om te kritisch te zijn in wat ik nou écht nodig heb. Zowel in materiële zin als in hoe ik mijn tijd besteed.

Deze blog is een soort verlenging van mijn bullet journal, waar ik de ruimte heb om te ontwikkelen op andere creatieve vlakken zoals fotografie. Een thema is er dan ook niet echt. Maar goed, dat past dan weer goed bij mij (ik háát hokjes).

Say hi!
Vind je het leuk om me op social media te volgen of wil je wat kwijt? Dan kan dat via Instagram. Voor meer inspiratie en om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen volg je me op Pinterest en Bloglovin.

InstagramPinterestBloglovin
Bewaren

Bewaren