Een heerlijk warme sjaal (met verhaal)

Eigenlijk is het nog helemaal niet koud genoeg om een sjaal te dragen maar ik vind het zó lekker. De sjaal die ik vorig jaar in Toronto haalde pluisje en kriebelde eigenlijk best erg, dus wilde ik dit seizoen graag een nieuwe. Zo’n lekkere grote waar je in kunt verdwijnen. En dan het liefst ook nog fair gemaakt natuurlijk. Na wat speurwerk heb ik een heel fijn exemplaar gevonden en toen ik de stof aanraakte was ik direct verkocht. Ik slaap er nog net niet mee zeg maar.

Dit is waarom ik zo hou van het internet. Het is zoveel makkelijker om mooie initiatieven zoals Sjaal met Verhaal te vinden. De sjaals vond ik direct al mooi (en heel vriendelijk geprijsd trouwens) maar ik wilde toch wel graag weten waar en door wie deze gemaakt worden. Oprichtster Inge legt in haar verhaal uit hoe het ze met haar bedrijf kansen creëert voor vrouwen in Nepal en Thailand. Naast sjaals staan er trouwens nog meer leuke items in de shop, zoals vilten bolletjeskleden. Hoe leuk!

– X Marloes